Kalebaşyayla İlkokulu


Vizyon: Okulumuzu bitiren her öğrenci bulunduğu yeri geliştirmeyi ve sürekli gelişimi amaç edinen, işinin gereğini bilen, kavrayan, tasarımı olan, sorun çözen, yaşamı yürüten yetkin bir insan olacaktır. Hedeflerimize ulaşmak ve ülkesine yararlı bireyler yetiştirmek için her türlü imkanlar seferber edilecektir.

Misyon: Kalebaşyayla İlkokulu olarak misyonumuz ulusumuzun gereksinim duyduğu insanı yetiştirmektir. Bu nitelikteki insan ulusal bağımsızlık ve onur bilincine sahip, ulusal çıkarlar ve insanlık değerleri ile kişisel çıkar ve yararlarını bağdaştırmasını bilen özgür, yaratıcı, üretken, verimliliği ilke edinmiş, yaşama sevincine sahip, çevresiyle uyumlu insandır. Bu niteliklerin Atatürk İlke ve Devrimlerinin yaşama geçirilmesiyle gerçekleşeceğine inanır; Atatürkçü düşünceyi benimser, korur.

Başarılar:

Saatler: 08:40 BAŞLAMA 14:00 BİTİŞ
Isınma: SOBA
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: SERVİS YOKTUR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0474 456 11 66

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kalebasyayla.meb.k12.tr

Adres - Kalebaş Köyü/ Kalebaşyayla Mezrası SARIKAMIŞ / KARS

Öğretmen :1
Öğrenci :16
Derslik :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :240
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - KÖYÜMÜZDE 40 HANE VAR.KÖYDE SU SIKINTISI VAR.TOPRAĞI ÇOK SERT,TAŞLI VE KİLLİ OLDUĞUNDAN AĞAÇ YETİŞTİREMİYORSUNUZ.7-8 AY KAR VAR ZATEN.2 AY YAĞMURLU GEÇER.

Adres - Kalebaş Köyü/ Kalebaşyayla Mezrası SARIKAMIŞ / KARS

Ulaşım KÖYDE ŞU AN İÇİN SERVİS BULUNMAMAKTADIR. KÖYÜN HEMEN ÜST TARAFINDA ODALAR KÖYÜ VAR. O KÖYÜN SERVİSİNİ KULLANABİLİRSİNİZ.HAFTA SONU KÖYÜN SERVİSİ ÇALIŞMAMAKTADIR.KIŞ ŞARTLARINDA KÖY İÇİ VE KÖYLER ARASI STABİLİZE YOLLAR AÇILMAKTADIR. EĞER ŞAHSİ ARACINIZ VARSA KIŞ ŞARTLARINDA DA RAHATLIKLA İLÇE MERKEZİNE GİDİP GELİNMESİNDE BİR SIKINTI YOKTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 40 km